Lördag 2.2. kl 16-17.30

Lördagen den 2.2 kl 16:00 ordnar jag ett 🔔ljudbad🔔 på Malakta! 💚-ligt välkommen! Det speciella med detta ljudbad är att det kommer att filmas 🎥 Deltagaravgiften är därför låg, endast 5 € 💶, men genom sitt deltagande ger man sitt tillstånd till att eventuellt synas på film (videomaterialet kommer att användas i marknadsföringssyfte).
Förutom att Dragos kommer att smyga omkring med en kamera (i huvudsak riktad mot mej) så kommer det nog att vara ett “normalt” ljudbad 😊
Jag vill med andra ord kunna erbjuda en harmonisk och stilla atmosfär för deltagarna att kunna slappna av i. Avsikten med alla mina ljudbad är att med hjälp av ljuden från dessa instrument kunna hjälpa deltagarna att släppa taget om den till synes ständiga mentala aktiviteten som stressar oss och på så sätt få känna den stillhet och frid som ligger som grund för allas vårt varande. Första steget till sann frihet (lycka, hälsa, framgång, you name it) är att lära känna sitt naturliga tillstånd, sitt sanna Jag, bortom alla intellektuella förklaringar, koncept och definitioner. Och detta evenemang är som sagt inget undantag.

Ta med er favoritfilt och bekväma kläder. Melinda bjuder på gudomliga och näringsfyllda Blissbollar och te efteråt 😋

Anmäl ert deltagande till mej personligen 🙏
(via Facebook, stefan.backas@gmail.com eller 0400912948)

Jag önskar er alla hjärtligt välkomna att spendera en och en halv timme i stillhetens tecken 🙏😊

Stefan Backas