17.3 // 28.4 // 26.5 kl/klo 14-17

Under dessa söndagar saktar vi ner tempot på Malakta och låter oss landa i nuet. Vi trotsar trenden och väljer att vända fokuset bort från objekt och företeelser och istället utforska det som egentligen spelar någon roll, nämligen vår inre värld.

För dej som känner en längtan efter att få landa i dej själv och bli närvarande i din kropp börjar vi med fri dans. Tillsammans skapar vi ett tillfälle där var och en har möjlighet att utforska och uttrycka frihet och närvaro genom medveten rörelse.
Vi tillåter oss att släppa taget om alla mönster och begränsningar som vi samlat på oss, och låter kroppens naturliga rörelser få flöda fritt till musik.

Efter den fria dansen välkomnas du att slappna av och släppa taget om världen en stund under ett meditativt ljudbad.
Detta är ett tillfälle både för dej som vill koppla bort stressen en stund och för dej som vill dyka djupare in i dig själv, hitta tillbaka till ditt Sanna Jag och ditt naturliga tillstånd bortom det mentala bullret.
Ljuden och vibrationerna från klangskålar, gongar och trummor hjälper till att återställa din kropp och dina sinnen tillbaka till deras naturliga harmoni.

Café Meraki serverar hälsosamma snacks och teér med själ och hjärta!
Pris för fria dansen är 10€, Ljudbadet är 15€ och deltar du i båda kostar det 20€

Du kan delta i både den fria dansen och ljudbadet eller välja endera.