Lö 3.10 kl 14 (premiär) och kl 16 visas Unga Scenkompaniets nya pjäs.

“Hurra, min kropp!” är en hyllning till den fantastiska kroppen. Föreställningen undersöker kroppsbild på ett lekfullt sätt, ur barnens perspektiv. “Hurra, min kropp!” riktar sig till 4-7-åringar och har skapats på basen av möten med barn i målgruppsåldern, samt annan efterforskning som rör barn, kropp och hälsa.

Tänk så fantastisk min kropp är! Min kropp kan hoppa, äta, krypa, leka och sova. Den är också bra på att kramas, men bara då när jag själv vill. Föreställningen “Hurra, min kropp!” handlar om min kropp, din kropp och alla våra olika och mångsidiga kroppar, om att tycka om sin kropp, få bestämma över sin kropp, vad man kan göra med sin kropp, hur den fungerar och hur den känns. Följ med kompisarna Pi och Qu då de leker cirkus, bygger kropp, åker på rymdresa, spelar ukulele, sjunger och rappar!

Hurra, min kropp! är en fantasifull, färgsprakande och musikalisk föreställning. Musiken skapas på plats och barnen får också möjlighet att medverka i musikskapandet under föreställningen.

Föreställningen har skapats av skådespelarna Kalle Halmén och Julia Hellén. Föreställningen kan även bokas som turnéföreställning.

Lördagen den 3.10 ges två öppna föreställningar på Konstverkstaden Malakta:

– kl.14.00 (premiär!)
– kl.16.00

Föreställningen är ca 45 min och riktar sig till familjer med barn i åldern 4-7 år.

Observera att platser bör bokas på förhand till producent@ungascenkompaniet.fi.

Pris: 10 / 12 euro

Vi tar inte emot kontanter.

På Malakta finns goda möjligheter till att sköta handhygienen och vi har desinfektionsmedel på plats. Vi håller avstånd och sitter tillsammans med eget sällskap. Vi ber att ni kommer på föreställningen endast om ni är friska!

Föreställningarna arrangeras av Unga Scenkompaniet.

Välkomna på teater!